Tuesday, 12 July 2011

I HEART POTRAITURE CONTEST

Pihak CreativeHeart Photography (CH) akan membuat satu contest dimana hadiahnya sangat menarik. Mari lihat secara details tentang contest ini :


Hadiah Yang Menanti Anda Adalah:

Pihak CH akan print gambar yang anda bagi pada kami sebagai canvas potraiture sebesar 3x5 kaki utk setiap categori (satu pemenang setiap categori).

Nak tahu besar mane gambar tu? Sila lihat di bawah ni. 



Terdapat 2 Categori : 


A ) Wedding Portraiture

Sesiapa yang sudah berkawin atau akan berkahwin yg baru menjalankan satu sesi pre wed photoshoot, anda akan masuk dalam categori ni. Gambar mestilah berunsurkan wedding.



B ) Modelling Or Family Portraiture

Zaman sekarang kerap orang membuat outing2 model ni, so model2 yg dah ada gambar tu, boleh la join dan masuk ke dalam categori ini.
Begitu juga bermotifkan family, family mane yang ade gambar whole family die boleh la join contest untuk categori ni, untung2 boleh besarkan gmbr tu.



Cara untuk menyertai contest ini sangat mudah (semudah a.b.c)


Pusingan Pertama :


Step 1:


Buka khazanah2 gambar menarik anda. Pilih la gambar2 yang cantik dan make sure saiz gambar yg anda ingin hantar tu hendaklah melebihi

dari size 3MB=3000KB..
(sebab ape nak besar2?nanti kami jelaskan).



Step 2 :


Kenal pasti gmbr anda tu sesuai untuk kategori apa, wedding or modeling.


Step 3 :


Pergi kat Wall CreativeHeart Photography dan upload gambar anda disana. Jangan lupa bagi tahu nama FB anda dan categori yang anda nak masuk. :)


(Gmbr anda akan diadili terlebih dahulu oleh admin creativeheart, dan sekiranya gambar anda layak untuk kepusingan kedua, kami akan masukkan gambar anda ke dalam album contest. Gambar akan diadili mengikut kesesuaian gambar dan of coz kecantikan gambar itu.

Kecantikan gambar dan kesesuaian gambar bukan terletak pada camera yg digunakan, tapi hasil gambar itu. Yela nak print besar2 takkanla nk gambar kurang elok kan,haaa tu la sebab nk gambar atas 3MB)



Pusingan Kedua :


Step 1 :


Sila promote pada kawan2 anda untuk "LIKE" picture anda. Make sure kawan2 anda tu dah LIKE page CreativeHeart terlebih dahulu.

Kalau tidak memang tidak boleh tekan button LIKE la.. Gambar yang mempunyai like paling banyak akan memenangi contest ini yakni kita akan dapat 2 pemenang. Iaitu dari kategori " Wedding Portraiture " dan " Modelling & Family Portraiture "



Tarikh TUTUP : 20 Ogos 2011

Sila klik Creativeheart untuk join contest ini!!

3 comments:

MMD said...

Wanieda, minta kebenaran untuk cut & paste the info into my blog.

Wanieda said...

okay.. boleh jer...

kak rose said...

BESTNYE!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...